miercuri, 20 februarie 2008

sedinte, intalniri, intruniri

asta e luna fabruarie...
intalnirile echipei au fost cat se poate de bune, toti suntem entuziasmati! practic, este primul nostru proiect gandit cap-coada de noi - si pe care il vom face cap-coada noi.
am stabilit o lista preliminara de filme independente si documentare scurte, din care le vom alege pe cele pe care le vom proiecta in scoli. alegerea finala va depinde de cum merg lucrurile cu fiecare clasa in parte si de nevoia de informatie a elevilor pe care ii vom intalni.
expertul in drepturile omului ne-a dat ideea de a incepe (la fiecare din clase) cu un film care sa fie tot despre copii si viata lor, in alte locuri din lume - ca sa fie mai usor sa legam discutii si sa fie mai usor sa explicam anumite fenomene sociale.

ne-am intalnit si cu profesorii si directorii scolilor, pentru a stabili clasele cu care vom incepe sa lucram: 2 clase de a 7a, de la Scoala 114, o clasa de a 7a la Scoala 136 (cu care vom lucra intensiv), o clasa de a 11a de la Liceul de Muzica, 2 clase de a 10a si 2 clase de a 11a de la Colegiul Cosbuc (vom veni mai des la Colegiul Cosbuc).
sa vedem cum va functiona parteneriatul cu aceste scoli, acum ca trebuie sa trecem la treaba, cand nu mai este vorba doar de planuri scrise frumos pe hartie.

Niciun comentariu: